Ahir diumenge es va celebrar a València la Mitja Marató “Trinidad Alfonso 2016” on prop de 13,000 participants van recórrer els carrers de la ciutat del Túria. Entre tots ells, ens agradaria resenyar l’actuació de 6 atletes de la nostra localitat: 4 del club d’atletisme Ratatletes i 2 del club Calvari Runners. Els resultats van ser molt satisfactoris per a tots els nostres i els servirà d’entrenament per a preparar-se de cara a la Marató que es celebrarà el proper 20 de novembre a València on també tenen pensat participar. Els temps que van marcar els nostres van ser:

Per part dels atletes del Club Calvari Runners: José Miralles Armengol (1’38’57) i Ramon Miralles Armengol (1’41’53).

Per part dels Ratatletes: Miguel Gacia Ortega (2’04’19), Aurelio Quiles (2’08’54) i Jesús Alberto Domenech (2’25’09).

Menció especial a destacar va ser sobretot la participació en la prova de l’atleta Jesús Martinez, que encara que no va poder acabar la totalitat del recorregut, volem reconéixer la seua fortaleça i el seu esperit de superació per a participar de manera regular en aquest tipus de proves. Un fort abraç per a ell i molts ànims per a que continue amb la mateixa motivació, il·lusió i ens demostre dia a dia que amb esforç, tot és possible.

Des d’Albericdigital sols resta dir que desitgem a tots ells que puguen fer un gran paper a la Marató del dia 20 i l’experiència siga gratificant per a tots.

Comenta desde Facebook
*