El nostre veí d’Alberic, Diego Soro Iborra, després d’haver disputat les 5 proves del que consta el 1er Circuit de Trail de La Ribera i La Canal de Navarrés, ha acabat siguent el decé en la general, seté en la modalitat d’escaladors i el cinqué de la seua categoria en la distància de 21 km.

El circuit està format per cinc curses realitzades a les poblacions d’Anna, Cullera, Alcàntera del Xúquer i Sellent.

La modalitat d’escaladors, consistix en quant de temps necessiten els corredors desde l’exida de la cursa fins el cim de la primera muntanya o un punt que la organització establisca mitjançant algun tipus de control.

Diego, es va formar com atleta desde ben menut en el que vam conéixer com a Club d’Atletisme Alberic, al costat dels seus germans Alvaro i Vicent, tots ells impulsats pels seus pares, Gloria i Vicent. Desde menut, el mitjà dels germans ja destacava en les curses populars i el cross.

Després d’un període llarg de descans, per dir-ho d’alguna forma, tornà a posar-se les esportives i a fer el que més sempre li ha agradat, això és, córrer. Ara ja sabem que “quien tuvo, retuvo, y guardó para la vejez”.

Corredor del Trifitness31 i membre del Ratatletes, gaudix dels Trails en companyia de la seua família, siguen el seu fill Xavi, el seu fan Nº1.

 

Preciosos paisatges els que ens oferixen les curses de Trail
Preciosos paisatges els que ens oferixen les curses de Trail

Molta sort Diego, i que continues passant-ho bé fent allò que més t’agrada!

Comenta desde Facebook
*