Club Escacs d'Alberic - 11/2/17
Partida del Club Escacs Alberic / Foto: Javier Cortés

Este dissabte passat, el Club Escacs Alberic va disputar la quarta jornada del torneig Interclubs de la Comunitat Valenciana. Este any estem introduint a gent jove en l’equip per tal de vore la seua progressió, i per tant, el rendiment de l’equip no és el que toca, vàem perdre contra el Drac Negre (de Sedaví i Alfafar) per un ajustat 4,5-3,5. Portem només una victoria contra el Benifaió i derrotes davant el Saetabis de Xàtiva i Torrefiel.

Este pròxim dissabte juguem a casa contra El Fianchetto, un equip que sol estar sempre al capdavant de la classificació, desprès d’ajuntar-se dos clubs Els Voltors (de Canals) i l’Ontinyent, però enguany tenen a un altre club afegit, Benigànim, les partides seran prou dures.

Estarem en la Llar dels jubilats a partir de les 17:00 hores.

Comenta desde Facebook
*