AlbericDigital en Whatsapp. / Foto: AlbericDigital
AlbericDigital en Whatsapp. / Foto: AlbericDigital

El periòdic digital de la població ha obert una nova manera d’estar assabentat de tota l’actualitat per als seus lectors. AlbericDigital amplia el nombre de vies per les quals pretén acostar totes les notícies de la localitat de la Ribera Alta a la ciutadania.

CentreDiaita_731x132

Les persones que desitgen subscriure’s a este canal podran fer-ho de manera gratuïta i rebran a l’instant les principals notícies sobre qüestions que succeïsquen a Alberic en tots els àmbits. Un canal per a enviar els successos més rellevants i informació útil com alertes d’emergències o convocatòria d’ajudes i beques.

Talleres Autodiesel Alberic

Per a donar-se d’alta en este servici sols hi ha que guardar-se el número de telèfon 634 527 974 en l’agenda i enviar un Whatsapp amb el nom i cognoms de la persona que escriu i dient: “Vuic rebre les notícies d’AlbericDigital”.

Calaluna1

Serà possible desactivar el servici en qualsevol moment fent arribar un únic missatge amb la paraula ‘BAIXA’ per la mateixa aplicació. Recordem que el tractament d’esta informació es farà d’acord amb la Llei de Protecció de Dades.

Calsiwash Lavado a Mano de tu vehículo

Informació immediata i de primera mà

Perquè tots els veïns estiguen assabentats d’allò que puga afectar la seua vida diària, este diari digital posa al servici dels alberiquenys està ferramenta tan últil.

Les alertes arribaran, excepte en cas excepcionals, un parell de vegades al dia per a no saturar els usuaris. AlbericDigital no contestarà ni rebrà informació per esta via, ja que la interacció amb els usuaris continuarà realitzant-se a través de les vies ja existents amb anterioritat, és a dir, a través del nostre correu electrònic o a través de les nostres xarxes socials.

Comenta desde Facebook
*