Eixida de la Volta a Peu d'Alberic 2016
Eixida de la Volta a Peu 2016 / Imatge: www.cronorunner.com

La localitat de la Ribera Alta tornarà a albergar la tradicional “Carrera de la Mona” el pròxim 13 maig. El grup d’atletes del Ratatletes ha sigut qui ha tornat a apostar per la XXIII edició després dels èxits recollits en les últimes participacions. El circuit serà íntegrament urbà, pràcticament pla (excepte la pujada de la Troneta i Trinquet) i el seu trajecte total serà de 8,2 km.

Enguany, es tornarà a apostar pels més menuts de la casa, com ja es fera en el 2016. Les categories seran les d’Infantil, Aleví, Benjamí i Pre-Benjamín. En quant a la carrera absoluta, les inscripcions es poden realitzar des de ja en la pàgina web de cronorunner. Tenen un preu de 7EUR i estaran obertes fins a tres dies abans de la celebració de l’esdeveniment.

Loren-AutoE-Pitusa

Tots els que participen en l’absoluta, tindran com a recompensa una bossa del corredor que contindrà: una camiseta tècnica, una mona típica de la localitat i altres obsequis que l’organització puga aconseguir. Així mateix, al finalitzar la cursa es disposarà de begudes isotòniques i fruites per a tots els participants.

Esta XXIII Volta a Peu d’Alberic es realitzarà una altra vegada amb motiu de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Serà el sèptim any que estarà dirigida pel grup Ratatletes, encara que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alberic, a més de la col·laboració d’empreses i negocis tant de la localitat com d’altres poblacions.

CentreDiaita_731x132

El traçat recorrerà els carrers del municipi en un circuit de dos voltes, passant per llocs característics com la Plaça de la Constitució, la Troneta, el Basi… etc, en un total de 8.200 metres. L’any passat es va imposar en categoria masculina l’atleta del club Mediterrània, Jose Antonio Marín Gay, amb un temps de 26:45 mentre que en femenina, la corredora del The Kenyan Urban Way, Miriam Gregori Romero, es va imposar després de registrar en el crono 32:11.

De cara a esta edició, des de l’organització esperen superar els 500 participants i poder continuar sent una de les curses més emblemàtiques de la comarca. Segons fonts de l’organització, al respecte de la cursa, ens han declarat per a este diari: “esperem que els corredors de les poblacions veïnes i d’esta pròpia continuen apostant per la nostra ja emblemàtica carrera i vinguen a participar quanta més gent millor. A veure si entre tots podem tindre un magnífic dia d’esport i entreteniment, ja que per part de tots els membres de Ratatletes treballem amb molta il·lusió per a que tots els participants queden satisfets“.

Electrodomesticos Antonio Vives

Comenta desde Facebook
*