El Club d'Escacs Alberic celebra la XXIV edició del Torneig Infantil. / Foto: Club Escacs d'Alberic
El Club d'Escacs Alberic celebra la XXIV edició del Torneig Infantil. / Foto: Club Escacs d'Alberic

El passat dissabte es va disputar una nova edició del Torneig Infantil de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere d’Alberic, tal i com està inclós dins del circuit de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana.

Electrodomesticos Antonio Vives

La XXIV competició es va partir en dos tornejos diferenciats: en el A van estar els Sub-14 i Sub-12, i en el B van estar els Sub-10 i Sub-8. Dos categories que entre les dos superaven el nombre de participants habituals amb més de 60 jugadors. Una xifra que gràcies a l’esforç del club, va en augment any rere any.

Talleres Autodiesel Alberic

En el grup B, els més menuts de la casa s’ho van passar genial. No importava el resultat, sino la satisfacció de participar en el torneig i això és va demostrar en les ganes que tenien de jugar la seua partida. Tot i això, sempre hi ha alumnes que tenen un poc més de nivell com va ser el cas dels tres primer classificats: Samuel Torres, de Silla, va ser el guanyador, mentres que Marc Gregori, d’Oliva, i Sergi Morant, de Benifaió, van quedar segon i tercer respectivament.

Confortienda-TPCcomunicacion

En Sub-8, els tres millors van ser: Marta Barrachina, del Club Escacs Basilio, David Lucas, de Guadassuar, i Sergi Morant, de Benifaió. També va rebre premi la millor classificada femenina, que va ser Blanca Guillen, de Gavarda. Així mateix, els dos millors del poble van ser Sergi Tudela en Sub-10 i David Vázquez en Sub-8.

Loren-AutoE-Pitusa

Pel que respecta al grup A, Luis Montesinos, del Club Ajedrez EVA-Manises, va ser el campió, Gerard Pallàs, del Club Escacs Eduardo Pérez de Manuel, segon, i Alonso de Pablo, d’Albaida, tercer. Els tres millors classificats en categoria Sub-12, van ser: David Cebolla, de Sueca, Jordi Conca, d’Alberic, i Arman Kocharyam, del Club Escacs Eduardo Pérez de Manuel. I la resta de premiats en este torneig van ser: Arantxa Cerveró, de Cullera, millor femenina del torneig, José Doménech, millor Sub-14 local, i Sergi Salom, millor Sub-12 local.

Els xiquets jugant en el Torneig Infantil del CLub d'Escacs Alberic. / Foto: Club d'Escacs
Els xiquets jugant en el Torneig Infantil del CLub d’Escacs Alberic. / Foto: Club d’Escacs
Comenta desde Facebook
*