Obert Internacional d'Escacs d'Alberic
Participants de l'Obert junt al regidor d'Esports de l'Ajuntament / Foto: CE Alberic

El Club Escacs Alberic va tornar a organitzar este format de torneig per portar a Alberic als millors jugadors de la Comunitat Valenciana. En l’edició d’enguany, com a novetat, es va retransmtre en directe per internet les 6 partides de cada ronda, i a la Llar dels Jubilats, on es jugava, es va instal·lar una pantalla per a que els assistents poderen seguir-les allí en directe, fora del saló on estaven disputant-se les partides.

Els jugadors del Club Escacs Alberic: Eloy Cantero, Alfonso Martínez, Francesc Enric Bru, Vicent Garcia, Ximo Mínguez i Sergi Sanchis varen poder disputar partides en els primers taulers on es feia la retransmissió, qui més va estar jugant en estos llocs, Eloy Cantero i Alfonso Martínez. En l’última ronda, Eloy i Sergi estaven jugant-se quedar dins dels 10 primers classificats del torneig, però finalment no va poder ser. A poca distancia d’ells, Vicent i Alfonso també volien apuntar-se, però només Alfonso va aconseguir la victoria.

Però, l’autèntic dominador del torneig, va ser el Gran Mestre Internacional Harold James Plaskett, amb el ple de victòries no es va deixar sorperndre per la resta i és proclamà nou Campió en l’Obert d’Alberic. Segon classificat Joel Garcia, i tercer Pablo Cruz, estos dos jugadors juguen en el Club Escacs Benimodo, i com a premi reberen una coca d’anou i panses. Per la resta de premis que es donaven, el millor del tram de menys de 2220 punts, Carlos Eloy Carbonell del Club Ajedrez Gambito, en el tram de menys de 2075 punts, Gabriel Martínez del Club Escacs Carcaixent, en el tram de menys de 1950, Adrian Costa del Club Ajedrez Silla, en l’últim premi per tram, Jose Antonio Vidal, del Club Escacs Benifaió. I desprès, queden els premis de millor classificat Sub 16 per Marc Carbonell, del Club Ajedrez Silla i el millor classificat local, Alfonso Martínez, que també foren dos coques d’anou i panses.

Forqueta-Mosset-Calsiwash

Club Escacs Alberic
Moment de la vesprada en que estaven disputant-se les partides / Foto: CE Alberic

Una vegada s’entrega renels premis als guanyadors, es va fer entrega a tots els participants de`l producte més típic del nostre poble, la “mona” d’Alberic, que portem molts anys repartint-ne, i enguany, gràcies a l’Ajuntament, també es va fer entrega de la Guia d’Alberic, per tal de donar a conèixer més el poble. Igualment, alguns exemplars d’altres llibres d’autors del poble d’Alberic es varen fer entrega als clubs amb que hi ha molt bona relació en el Club Escacs Alberic.

En el bloc del nostre Club podreu llegir una crónica més detallada del torneig, com també si accediu al següent enllaç veure mes fotos del V Obert Internacional d’Alberic.

 

Comenta desde Facebook
*