Societat Unio Musical d'Alberic en el Palau
La SUMA actuant al Palau de la Música. / Foto: Albericdigital

La Societat Unió Musical d’Alberic es converteix aquesta setmana en l’única agrupació de la Ribera a participar en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, un dels més prestigiosos del món. Ho farà a més en la Secció d’Honor del concurs, veient-se les cares amb la Societat Musical d’Alboraia, la Banda Simfònica Cercle Catòlic de Torrent i com convidada la Banda Municipal de València.

BRUTO-LOREN-MANOLOLa formació alberiquenya saltarà a l’escenari del Palau de la Música del Cap i Casal el diumenge, amb entrada gratuïta fins a esgotar seients. L’ajuntament que dirigeix Josep Puig en l’àrea cultural ha activat una campanya per a mobilitzar a la ciutadania, que es podrà desplaçar amb autobús des de la localitat, a un preu reduït de dos euros. En la casa consistorial es poden adquirir els tiquets. 

L’oferta musical del Certamen de València començarà el dijous amb la secció tercera i la participació de les agrupacions d’Ibi, Dolores, Bogotà (Colòmbia), Ojanco (Jaén) i l’Arsonora Saxophone Ensemble de València. En els dies posteriors també es continuarà amb les seccions segona i primera, i la participació de formacions internacionals, cas de bandes d’Holanda, Alemanya o Estats Units d’Amèrica, tancant-se el certamen el diumenge amb el plat gran de la Secció d’Honor en la qual estarà la Societat Unió Musical d’Alberic.

La SUMA en una darrera actuació al Palau. / Foto: Alberic Digital
La SUMA abans de començar una anterior actuació al Palau. / Foto: Albericdigital
Comenta desde Facebook
*