Alberic viu una intensa setmana cultural amb l’homenatge a la Policia. / Foto: Ajuntament d'Alberic
Alberic viu una intensa setmana cultural amb l’homenatge a la Policia. / Foto: Ajuntament d'Alberic

De cara als pròxims dies, Alberic ha preparat una extensa agenda cultural per a tots els veïns del municipi. Així, divendres 6 d’octubre tindrà lloc un taller de dolços de Sant Dionís en l’antiga guarderia Nanos, actual sala Multiús, a les 17 hores. Destinat a un públic major de setze anys, hi ha places limitades que s’aniran completant per ordre d’inscripció. L’assistència es pot formalitzar enviant un e-mail amb les dades personals a cultura@alberic.es o a la finestreta de l’Ajuntament.

Una hora després començaran els actes del Dia de la Policia, amb una jornada de portes obertes de Policia Local i Emergències. Així, hi haurà una exposició de vehicles policials i protecció civil, una exhibició de la unitat canina i una globusflèxia i pinta-cares per als xiquets. “La idea és transmetre a la ciutadania el gran treball que realitza la Policia Local. Que comproven de primera mà tot l’equipament i l’extens parc mòbil del que disposen les nostres forces de seguretat”, explica David García, regidor de Seguretat Ciutadana. 

A les 19:45 hores està programada una recepció de la Banda de Tambors i Cornetes “Nostra Senyora del Rosari”. Hi haurà una interpretació d’un peça musical i desfilada. A les 20 hores serà l’acte oficial amb la recepció de les autoritats i el pas de revista de la formació. A continuació es celebrarà l’acte institucional al Saló de Plens de la Casa Consistorial amb el lliurament dels diplomes als agents destacats. Per la seua part, per al dissabte 7 d’octubre s’ha reservat la Gala Báilame al Teatre Liceu a las 19 hores i el diumenge serà el torn de la Gala Cántame al mateix lloc però a les 17:30 hores. 

El 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana i en el que es commemora l’entrada a la ciutat de València de les tropes catalanoaragoneses comandades pel rei Jaume I l’any 1238, Alberic farà entrega en el Saló de Plens de l’Ajuntament dels Premis 9 d’octubre als mèrits obtinguts en la trajectòria de les categories de cultura, esports i assumptes socials. Tot seguit, s’inaugurarà l’exposició històrica sobre Alberic, un viatge documental pel temps (1238-1938) en el que es donarà a conéixer part la història de la localitat.

Alberic viu una intensa setmana cultural amb l’homenatge a la Policia. / Foto: Ajuntament d'Alberic
Alberic viu una intensa setmana cultural amb l’homenatge a la Policia. / Foto: Ajuntament d’Alberic
*