Actors de l'obra actuant. / Foto: Aula Teatre

L’ Aula de Teatre d’Alberic retorna a l’escenari amb Que es besen!, una comèdia dirigida per Vicent Domingo. La reestrena serà el proper diumenge 3 de desembre al Teatre Liceo d’Alberic i inclourà noves escenes.

Que es besen! és un espectacle de creació col·lectiva en clau d’humor: cada escena pren com a punt de partida costums i anècdotes habituals d’un casament valencià i les duu a l’extrem amb bones dosis de sàtira i, fins i tot, un punt de crítica. Després d’estrenar-la a juliol amb un gran èxit de públic, l’Aula repeteix amb Que es besen! i, a més a més, incorpora noves escenes que de segur sorprendran i divertiran els espectadors. L’espectacle és el resultat de l’esforç col·laboratiu dels membres de l’Aula, que des de l’any passat han treballat diferents situacions i personatges típics de l’«anar de boda», des dels preparatius del personal de la sala fins a l’última copa dels convidats més ressagats.

Vicent Domingo, actor, director i professor de l’ Aula, porta de nou al teatre d’Alberic una aposta fresca i divertida, i que segur trobarà la complicitat de l’audiència (al cap i a la fi, tot el món ha anat alguna vegada de boda…).

 

L’horari de l’actuació será diumenge 3 de desembre a les 19.00h. El preu de cada entrada són 5€. Les entrades es poden adquirir bé directament a través dels membres de l’Aula, o a través de la seua pàgina de Facebook (facebook.com/auladeteatrealberic).

 

 

 

 

Comenta desde Facebook
*