Alberic tanca la Fira del Comerç amb rècord de públic. / Foto: Ricard Cervelló
Alberic tanca la Fira del Comerç amb rècord de públic. / Foto: Ricard Cervelló

Alberic va clausurar el diumenge a les 19:00 hores la II fira «Comerç al carrer», després de rebre en dos dies un gran nombre de visites. Esta edició, organitzada per l’Ajuntament d’Alberic i la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, va comptar amb un total de 41 establiments i la valoració entre els expositors ha sigut molt positiva, segons va explicar el regidor David García.

Durant el dissabte 2 de desembre i el diumenge 3, un dels punts neuràlgics de la localitat com és la Glorieta es va convertir en una gran zona comercial, on cada botiga va ensenyar els productes més característics dels seus negocis i van informar dels seus projectes i iniciatives. «Els comerciants van apostar des del principi per este format i la seua implicació ha sigut clau per a aconseguir l’èxit. S’ha venut molt més del que ells esperaven. Les sensacions han sigut molt bones, sobretot perquè s’ha aconseguit el principal objectiu que era el de promocionar i potenciar el comerç del municipi», va declarar García.

Les nombroses activitats programades, amb presentacions de llibres, confecció de galletes, sabons o torrons, tallers de cures de la pell o d’estilisme, demostracions de barberia, degustacions o les manualitats nadalenques, així com la participació del contacontes «el Gran Jordiet» i els nombrosos descomptes i sortejos, van convertir a la fira en un espai obert per a tot tipus de públics. «Hem tingut una repercussió comarcal important. Ha vingut gent de fora a interessar-se pels productes dels nostres comerços i això és un motiu més que ens reforça de cara a la pròxima edició», va afirmar l’edil.

De cara a Nadal el consistori està preparant un nou concurs d’aparadorisme que el passat any es va adjudicar Xúquer Regal. «La idea és continuar potenciant el nostre teixit comercial. Volem donar-li més difusió i per això en 2018 farem una major aposta económica», va sentenciar David García.

Comenta desde Facebook
*