CE Alberic Promeses
Pilota enmig del camp que jugava l'Alberic. / Foto: Albericdigital

Davall l’intens fred que feia a l’Estadi Municipal, el CE Alberic Promeses s’enfrontava amb la UE La Mancomunitat “A” en el partit corresponent a la jornada 12 del grup 9 de Segona Regional. L’equip franjiverd pretenia continuar amb la bona ratxa on tots els encontres disputats fins a la data com a local han acabat amb victòries.

El partit començava amb el domini de l’Alberic qui prenia el control de la possessió. Una jugada ‘marca de la casa’ d’Adri Sanchis, amb un control d’esperó a passe de Javi Cervelló, on va fer un slalon per superar a tota la defensa i un llançament inapel·lable per a col·locar el primer gol de la vesprada. La primera jugada de l’encontre va posar per davant a l’equip franjiverd qui afrontava este inici amb avantatge en el marcador. El gol va assentar de meravella a l’Alberic qui continuava apropant-se a la porteria rival amb les ocasions de Javi Cervelló i Carles Climent, ambdós xuts més enllà del travesser.

La primera oportunitat de l’equip de La Mancomunitat arribava amb una falta perillosa on Nando, qui tornava a l’onze titular, rebutjava amb els punys per a evitar majors complicacions. Passaven els minuts i l’Alberic era clar dominador però sense aproximar-se a porteria contrària. Una falta prop de l’àrea va ser botada per Carles Climent qui amb un gran llançament col·locava el baló a mitjana altura per a superar al porter rival i posar el 2-0 a l’encontre. L’alegria era descontrolada ja que el màxim golejador de la lliga tornava a marcar després de dos partits sense perforar la xarxa. L’Alberic en dues ocasions clares de perill es posava per davant i afrontava la resta de la primera meitat amb certa tranquil·litat.

Farmacia guardia Alberic - Bar Balbastre

Arran d’aquest gol, La Mancomunitat va anar poc a poc fent-se amb el domini de la pilota per intentar aproximar-se en el marcador. Una jugada personal va ser rematada pel davanter rival on Nando, de nou, rebutjava a córner. La treta des del cantó va ser desviada per la defensa local on es va propiciar un contraatac capitanejat per Álvaro Sanjuan, qui va passar el baló a Adri Sanchis, per a que aquest col·locara un baló fenomenal a l’esquena rival on Jose Espí va centrar i va obtindre el remat de Carles Climent per a fer el 3-0 al partit. Una gran jugada de tot l’equip franjiverd col·locava el tercer gol de la vesprada que presagiava una nova victòria. La primera meitat finalitzava amb un possible penal de l’equip local on l’àrbitre no va xiular res. L’Alberic se’n va anar cap al túnel de vestuaris amb un gran avantatge en el marcador que reflectia la bona imatge mostrada pels pupils de Tomás Mateu.

Bar El PedalJa en la represa, la consigna de l’Alberic era no concedir ocasions al conjunt rival i mantenir la mateixa intensitat mostrada als primers quaranta-cinc minuts. L’inici va ser trepidant on el conjunt de La Mancomunitat xafava l’accelerador en busca del primer gol que els posara en el partit. Una falta allunyada per l’equip visitant va ser rematada per un jugador contrari per a superar a Nando i col·locar el 3-1 a l’encontre.

El gol va despertar l’ànim de La Mancomunitat qui veia opcions de capgirar el marcador i traure un resultat positiu tot i les dificultats presentades al llarg del partit. L’equip visitant es va envalentir i un error en la defensa de l’equip franjiverd fruit de la pressió rival va propiciar una acció de perill però el baló va eixir més enllà del pal esquerre de Nando. L’Alberic va reaccionar i un altre contraatac comandat per Carlos Sanz qui va arribar a línia de fons per a posar el baló al punt de penal però no va obtindre la rematada de Carles Climent que s’havia sumat a la jugada d’atac.

La intensitat mostrada durant l’encontre feia acte de presència amb minuts on els dos equips feien cara de fatigats i els errors eren cada volta més reiterats. L’equip franjiverd buscava l’esquena rival per superar la defensa i en un baló en llarg, Enric Domènech, qui feia pocs minuts que havia entrat al terreny de joc, es va pegar una internada des del mig del camp amb una bona conducció de baló per a plantar-se davant el porter però la seua definició amb vaselina inclosa va ser interceptada pel porter visitant.

Una falta perillosa botada per La Mancomunitat va ser atrapada en dos temps per Nando en la que va ser la última acció de l’encontre. L’ Alberic amb una gran primera meitat obtenia la victòria que reafirmava les bones prestacions de l’equip al llarg de la temporada. Tres punts que mantenen a l’equip franjiverd en el lloc més alt de la classificació.

Comenta desde Facebook
*