primer-holi-alberic
Alberic celebrarà el seu primer holi. /Foto: Albericdigital

Dins de les celebracions del ja tradicional Cap de Setmana Jove d’Alberic, enguany l’Ajuntament d’Alberic ha preparat el que per a moltes veïnes i veins del nostre poble serà tota una novetat, i és que podrem viure el 1er Festival HOLI d’Alberic.

Què és un FESTIVAL HOLI? Per a conéixer més detalls del que podrà ser esta festa, podeu punxar el següent enllaç que parla del Valenci Holi Festival 2017, on el llançament de pols HOLI és la protagonista.

Així  que el proper dissabte 21 d’abril, tots/es els/les joves d’Alberic podrán celebrar la Primera Festa Holi Alberic, on els colors s’apoderaran de les persones participants. Per a apuntar-se, haureu de passar per l’Ajuntament els dies laborables en horari de 9 a 14 hores, i adquirir un tiquet per 5 euros (que inclourà samarreta, motxilla i dos bosses de pols de colors).

Comenta desde Facebook
*