volta a peu Alberic
Participants durant la passada edició. / Foto: www.cronorunner.com

La Volta a Peu d’Alberic 2018, tradicionalment coneguda com la “Carrera de la Mona”, es presenta amb importants novetats per a la seua XXIV edició. El grup d’atletes del Ratatletes, junt amb el MI Ajuntament d’Alberic, tornen a estar al comandament de la seua organització i patrocini. El circuit d’enguany sofrix un destacable canvi respecte de la Volta a Peu d’Alberic 2017, i és que els corredors participants visitaran esta vegada (com ja es feia abans) el parc més emblemàtic de la localitat, la nostra Muntanyeta

L’eixida, esta vegada es durà a terme des del carrer Cervantes, i la Meta a l’Avinguda Glorieta (davant del Richi-Bar), i el recorregut contarà amb aproximadament 8,5 km de distància (2 voltes al circuit). Tots els participants de la carrera absoluta, tindran com a recompensa una motxilla del corredor (amb una mona i altres obsequis que obtinga l’organització), amb avituallaments al km 4 i al final de la carrera.

Trajecte pel qual discorre esta edició del 2018.
Slider

Tal i com va ocórrer l’any passat, enguany també es celebrarà previament a la carrera absoluta, carreres amb distàncies adequades per a les categories d’Infantil, Aleví, Benjamí, Pre-Benjamín, i Cadets, siguent en totes estes el preu d’inscripció gratuït. Pel que fa a la carrera d’adults, les inscripcions es poden realizar des de ja a la pàgina web de cronorunner, accedint des d’este enllaç, amb un preu de 6EUR estaran obertes fins al pròxim dijous 17 de maig les 00:00 de la nit (o quan es cubrisca el límit de 700 participants).

Horaris i distàncies de les diferents carreres. / Foto: web de cronorunner.
Talleres Mestre Alberic
Peugeot Sport a la venda en Talleres Mestre (punxa per a coneixer més detalls).

De cara a esta edició, des de l’organització esperen superar els corredors de l’any passat i poder continuar sent una de les curses més emblemàtiques de la comarca ja que per primera vegada la carrera passa a formar part del Circuit de la Ribera “Corrent pel Xúquer”. El reglament de la carrera, podeu llegir-lo si accediu al següent enllaç 👉 Reglament Volta a Peu Alberic 2018.

volta a peu alberic 2017
Corredores participants de l’edició 2017. / Foto: Marla Ocaña

 

Comenta desde Facebook
*