Alberic celebra el cinquè Duatló Escolar en La Muntanyeta

En aquesta edició van participar els alumnes de cinquè i sisè dels centres locals Rafael Comenge, El Convent, La Milagrosa i el Blasco Ibáñez de Massalavés.

Alberic celebra el cinquè Duatló Escolar en La Muntanyeta. / Foto: Sveta Dnk
Alberic celebra el cinquè Duatló Escolar en La Muntanyeta. / Foto: Sveta Dnk

El passat divendres 11 de maig, els alumnes de cinquè i sisè dels centres locals Rafael Comenge, El Convent, La Milagrosa i el Blasco Ibáñez de Massalavés van participar en el cinquè Duatló Escolar celebrat en el paratge natural de La Muntanyeta.

Els joves van conviure a través d’un esport que combina dues disciplines, tant l’atletisme com el ciclisme. Van realitzar un circuit que va consistir en una primera volta d’uns 400 metres de running, seguida de dues voltes de 800 metres amb bicicleta i una última, també de 400 metres de running. L’acte va comptar amb la col·laboració de Javi Pérez, del Club Triatló Alberic i Centre Diaita, qui va oferir les claus als estudiants per a gaudir d’una jornada plena de treball, esforç i compromís.

 Sobre l’escola del Club Triatló Alberic

L’escola de duatló d’Alberic es va iniciar al setembre del 2016, però va ser en 2017 quan va donar un bot qualitatiu amb l’inici de la secció Amateur. Actualment, compta amb uns 20 xiquets i xiquetes i entrenen els dilluns i dimecres en el col·legi El Convent de 17,30 a 18,30 hores i els divendres en la piscina coberta de Tous a les 18,15 hores.

Comenta desde Facebook