Belen Flores reina fira Alberic
Belen Flores a la Muntanyeta. /Foto: Sveta Dnk

El passat dissabte 28 d’abril, a la sala multiusos, (antiga Guarderia Nanos), el Govern Municipal, un any més,  complí amb la tradició duguent a terme la “demanà” de la futura Reina de la Fira i Festes de sant Joan i sant Pere 2018, càrrec que a partir del dia 9 de juny serà oficial, ja que, al Saló de Plens de l’Ajuntament, serà oficialment proclamada i el dissabte següent, el dia 16, presentada públicament a tota la població en un multitudinari acte que tindrà lloc a la plaça de la Constitució. El càrrec de la Reina de la Fira i Festes ha recaigut en la jove Belen Flores Sala.

En l’acte van estar presents l’alcalde, Tonyo Carratalà, la regidora de Festes, Nuria Salom el regidor i president de la Comissió de Festes, David García, membres de la Comissió de Festes, la futura Reina de la Fira i Festes, Belen Flores, els seus familiars, les joves components que formaren la Cort d’Honor, aixó com amics de la família.

petició Belen Flores reina de la Fira d'Alberic
Acte en el qual es va produïr la demanà. /Foto: Ajuntament Alberic

Sofás Confortienda

La ‘demanà‘ va resultar un acte ple d’emocions i sentiments en el qual la família i amics de Belen visqueren de manera inoblidable. Des d’aquestes línies volem donar l’enhorabona a la futura Reina de les Festes 2018 i a la seua Cort d’Honor pel nomenament, i també ressenyar el digne i brillant paper que ha vingut realitzant des de la fira passada fins a dia de hui la Reina de les Festes 2017, Carmen Humanes Perona. S’acosten les festes grans d’Alberic i Belen prompte veurà fet realitat realitat el somni de ser la Reina de la Fira i Festes del seu poble.

Slider

 

Comenta desde Facebook
*