Alberic celebra les festes de la Verge dels Desamparats. / Foto: AlbericDigital
Alberic celebra les festes de la Verge dels Desamparats. / Foto: AlbericDigital

El barri de la Verge dels Desamparats seguix fidel a la seua tradició anual amb les festes. Este 2018 i gràcies a la labor desinteressada d’onze festeres d’Alberic, junt amb l’ajuda de diversos comerços i la resta de persones de la població, s’ha aconseguit planificar un programa d’actes molt extens i variat que es va iniciar el passat 13 de maig amb l’eixida amb autobús a València per a assistir a la processó de la mateixa.

Estefania Sanz Roselló és la festera major i al seu costat l’acompanyen Ana Juncos Estarlich, Tere Agraz Carramolino, Maru Pedrón Puig, Rosa Richart García, Vicen Sanz Tudela, Mª Jesús Aledo Juan, Mª José González Escribano, Eva González Richart, Mª Jesús Santamaría Martorell i Montse Álvarez Ortega.

En quant als actes, esta vesprada tindrà lloc la missa solemne en honor a la Verge dels Desamparats i la posterior processó pels carrers del barri. A més, la pirotècnia Aitana llançarà un castell de focs artificials, una vegada finalitze el recorregut. El dilluns 23 de maig s’obrirà el “arreglo” de la Verge dels Desemparats en el carrer Cotes i el divendres a les 17,30 hores se celebrarà una festa de disfresses amb berenar infantil i jocs populars. El dissabte 2 de juny a les 21,00 hores serà el tradicional sopar de sobaquillo i la nit s’allargarà amb un ball amenitzat pel “Grupo Jam”.

guia comercial alberic
Punxa en la imatge per conéixer la Guia Comercial Alberic més completa.

Ja el diumenge, en honor i record a tots els difunts del barri que tant fervor van demostrar, es realitzarà la missa de difunts en el centre del barri a les 19,30 horas i després, amb el posterior trasllat a casa de les noves festeres, es donaran per finalitzades les festes 2018 en honor a la Verge dels Desamparats.

Comenta desde Facebook
*