sopar de gala alberic 2018

Esta nit de Sant Joan es celebra en Alberic el tradicional sopar de gala als jardins de la Glorieta amb posterior actuació de l’orquestra La Prometida.

guia comercial alberic
Consulta la Guia Comercial d’Alberic més completa. Si eres comerç, és més fàcil del que penses eixir en ella.

Després d’haver viscut durant el matí la Presentació de Pilots del MOTOCLUB ALBERIC, audicions de final de curs dels alumnes de l’escola de música Leopoldo Magenti (pots veure foto penjada al nostre compte d’instragram punxant este enllaç), de la matinal esportiva benèfica a favor del càncer en el parc de La Muntanyeta i de la Festa SUMMER PARTY del Calaluna…, esta vesprada i a partir de les 20:30, s’iniciarà la tradicional cercavila per a arreplegar a la reina de les festes i iniciar el sopar de gala i gran revetla de la nit de Sant Joan, amb l’actuació de l’orquestra La Prometida, al costat d’un castell de focs d’artifici que es llançarà a les 24,00 hores.

Per a demà diumenge 24 tenim:

A les 12:00h, esglèsia Sant Llorenç:missa en honor a Sant Joan, oferida pel Jurat de Reg.   
A les 13:00h, els festers visitaran i portaran el menjar als majors de la residència La Milagrosa.
A les 19:30h, eucaristia en honor a Sant Joan, oferida per la reina i la seua cort d’honor, i posteriorment, hi haurà una cercavila.
A les 20,30 hores, Tallers Torres exhibirà una gran quantitat de vehicles amb motiu de la Festa del Motor i per la nit,
A les 23,00 hores s’iniciaran els Correfocs a càrrec de CorreCagarneres. Una vegada finalitzats, el grup BankHunters actuarà en el recinte firal amb un gran muntatge i centenars de regals.

 

Comenta desde Facebook
*