correfocs alberic

Al voltant de les 11 de la nit donava inici, des del Centre de Salut, una nova edició del tradicional Correfocs de Fira i Festes d’Alberic, esta vegada a càrrec dels Dimonis Correcagarneres, en la qual un bon grapat de joves de la localitat s’amuntegaven baix les flames i espurnes de la desfilada de coets.

correfocs albericAnimats per la música del tabalet i les dolçaines, els joves creuaven els carrers per on passaven els Dimonis de Correcagarneres, ballaven, botaven, s’agrupaven, mentre l’encessa de coets es succeïa de manera continua, convertint el correfocs d’enguany en un espectacle de llum i foc que va encandilar a tots els assistents. Podeu reproduïr el video de a continuació per descrobrir com es va viure el correfocs:

Sofas en Alberic

Després de passar pel seu tradicional recorregut, el correfocs arribà a la plaça de l’Ajuntament, i allí s’intensificaren l’encessa de coets, les flamerades que un dels dimonis s’encarregava de llançar per la boca, la demostració de foc desde tots els elements pirotècnics presents: rodillos, carretilles, forques..

guia comercial alberic
Tens un comerç? Consulta’ns com eixir en esta Guia d’Alberic
correfocs alberic
Moment en que s’inicia el Castell de focs artificials

L’espectacle del Correfocs de Fira i Festes d’Alberic 2018 va acabar amb el llançament d’un castell de Focs Artificials que el públic assistent va viure amb especial atenció.
Podeu veure la GALERIA COMPLETA D’IMATGES de l’event podeu punxar en el següent enllaç i accedir 👉 imatges del Correfoc d’Alberic de Fira i Festes 2018.

Actes de Fira i Festes Alberic 2018 previstos per a hui dilluns 25:

💦 A les 17 h, davant del poliesportiu “La Muntanyeta”, el major parc aquàtic de La Ribera. Porta’t el banyador, el flotador i moltes ganes de passar-ho bé.

🎓 A les 19 h, en el Saló de Plens de l’Ajuntament, Final de Curs i entrega de certificats i graduats a l’alumnat de l’Escola d’Adults Mestre Rivero d’Alberic.

🎙 A les 23 h, A la Plaça de la Constitució, DIVINAS LYRIC POP: “CUANDO LOS ANGELES CANTAN”.

🎛 A la 01 h, Al Recinte Firal, disco-mòbil.

 

Comenta desde Facebook
*