El Bar Glorieta guanya la sisena edició de l’ArTerrassa d’Alberic. / Foto: AlbericDigital

El Bar Glorieta va aconseguir imposar-se en la sisena edició de l’ArTerrassa, el concurs amb el que l’Ajuntament d’Alberic pretén dinamitzar el consum en els establiments de la localitat. El bar situat en l’emblemàtic recinte de la localitat, va completar una decoració de gran qualitat que li va valdre el reconeixement, per davant del Venice Food & Music, que va quedar en la segona posició, i del Saló de Te Suni, que es classificà en la tercera. També obtingué un reconeixement la Cafeteria Vicky, que fou quarta, mentre rebé un premi especial a la innovació el mateix guanyar, el Bar Glorieta. Altres establiments com la Cafeteria Capriccio i el Bar Ka Vicent també participaren en un concurs que va omplir de color els carrers del municipi durant la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

El consistori, per premiar la participació dels diferents establiments locals reparteix exactament 2.000 euros entre els millors, amb 800 euros per al primer, 500 per al segon, 300 per al tercer i 200 per al quart. Els premis del primer fins al tercer van ser atorgats per l’Ajuntament d’Alberic, mentre que el quart premi va ser oferit per Caixa Popular. L’objecte del concurs és premiar el conjunt global de la terrassa, cas de la correcta demarcació i integració amb l’entorn; la correcta harmonia de manera respectuosa amb l’enclavament de la ubicació de la mateixa; la distinció i elaboració de l’estètica de tots els elements que poden integrar una terrassa: taules, cadires, tarimes, tendals i ombrel·les, tancaments laterals o elements ornamentals. Es valora l’originalitat en la decoració i la diferenciació d’anys anteriors. Es pretén amb tot fomentar l’originalitat i el dinamisme en l’oferta hostalera de terrasses. Un requisit exigible és la perdurabilitat de la decoració durant les festes de Sant Joan i Sant Pere.

Slider
Comenta desde Facebook
*