el temps en Alberic
Vista d'Alberic des de la CV-545. | Foto: Albericdigital

La previsió de l’oratge per a esta setmana a la nostra població i part de La Ribera presenta un temps mogut amb diverses valoracions segons preveuen els models. Les tronades poden arribar a ser les protagonistes de les vesprades, i en un principi la previsió apuntava a matins amb sol i calor, però, la cosa ha canviat a última hora i durant el matí de dimarts, de forma puntual, podria formar-se alguna tronada i descarregar algo de pluja.

Previsió setmanal de l’oratge segons Aemet.

No obstant, el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha emés este matí un avís amb NIVELL GROC per pluges en l’interior nord i sud i tronades, però és probable que la zona afectada estiga més ubicada cap als pobles arrimats a la costa.

Terratrèmol dilluns de vesprada amb epicentre en Albàtera
Així les coses, la notícia de dilluns de vesprada ha estat sense dubte l’aparació d’un terratrèmol de 4’2 graus a l’escala Ritcher que ha fet botar les alarmes al voltant de les 16’40h i en el que el tremolor s’ha notat en diversos punts de les províncies d’Alacant i Múrcia.

Slider

Segons ha detallat l’Institut Geogràfic Nacional a través de twitter, l’epicentre del tremolor ha estat a una profunditat d’11 kilòmetres.

Comenta desde Facebook
*