Vos portem una nova edició del ‘abans i després en Alberic‘ que ja conegueu. En aquest cas, hem tingut accés a una foto antiga de l’estació FGV del nostre poble, i tractàrem aleshores de realitzar-ne una del mateix lloc, amb semblant perspectiva, però és clar, probablement, més de 50 anys després de la seua original (desconeguem la data exacta de l’antiga). El resultat, el podeu veure a continuació:

Nota: per comprovar les diferències de l’abans i l’actualitat, teniu que desplaçar la barra vertical cap a un costat i l’altre, de manera que es visualitza alternativament una fotografia o l’altra.

Sofas en Alberic
Conoce más detalles de nuestra fábrica pulsando en la imagen.

Estació FGV d’Alberic
Hem tractat de recollir informació a propòsit de l’estació FGV d’Alberic, i en Alberic Informa vam trobar un interessantíssim i extens estudi realitzat per Vicent Giménez Chornet en diverses edicions de l’any 1995 en el qual va poder explicar amb detall, per capítols, el procés d’adjudicació i execució de la Línia 1 del que actualment anomenem Xarxa de Ferrocarrils de Via Estreta de València, i que va titular com “I Centenari Del Ferrocarril de València a Castelló de La Ribera“.

Així mateix, en l’últim número d’Alberic Informa del 1995, l’apreciat Juan Sanz Lledó (actual sotsdirector de la revista) va escriure un article on descrivia els actes institucionals que es van dur a terme el 26 de novembre del 1995 des de l’Ajuntament d’Alberic, al qual acudiren les diferents autoritats de l’època i l’Escola de Dansa de l’APA del col·legi La Milagrosa va realitzar una aplaudida actuació.

centenari FGV en Alberic
Domingo Morcillo, alcalde d’Alberic durant la celebració del centenari. | Foto: Alberic Informa

ℹ Si algun veï/na del poble vol aportar qualsevol tipus d’informació respecte la imatge antiga original, ho afegirem al que ja hem pogut aportar.

Slider

📸 La foto antiga de l’estació pertany a la pàgina de facebook Alberic en Imatges.

Comenta desde Facebook