premis excel·lencia i esforç en Alberic
Els estudiants guardonats d'aquest any. | Fotos: Sveta Dnk

L’Ajuntament d’Alberic, va dur a terme el passat divendres una nova entrega dels seus ‘Premis a l’excel·lència i a l’esforç’, i amb aquesta ja van cinc anys consecutius en els que s’homenatja i reconeix els millors estudiants d’Alberic, premiant-los amb un distintiu dotat amb 500 euros i un diploma acreditatiu en la distinció obtinguda.

A la cerimònia de cel·lebració, van assistir diferents personalitats associaciades al món acadèmic i institucional: membres del jurat (l’alcalde Toño Carratalà, Josep Puig com a 1er Tinent-Alcalde, Sra. Fernanda Garcia com a representant del Claustre de Professors d’ESO, Sra. Maria Angeles Martin com a representant del Claustre de Professors de Batxillerat, Sr. Francisco Baldres, representant del Claustre de Professors i Cap d’Estudis de Cicles Formatius, Sra. Maria Gil Radal, representant del Claustre de Professors Cicles Formatius, Sra. Carmen Cervelló, representant de l’Ajuntament al Consell Escolar del l’IES, Sra. Trini Alcover com a secretària) i com no, els guardonats i demés autoritats locals.

Slider

Premis a l’excel·lència:
Per a estudiants d’Educació Secundària Obligatòria: David ORTIZ ALMIÑANA.
Per a estudiants de Batxillerat amb la prova de selectivitat: va quedar desert.
Per a estudiants de Cicles Formatius, Fanny PIQUERES ZAMORA

Premis a l’esforç:
Per a estudiants d’Educació Secundària Obligatòria: Alexis NARANJO CATALAN.
Per a estudiants de Batxillerat amb la prova de selectivitat: Ana MOMPÓ ALONSO.
Per a estudiants de Cicles Formatius, Jonathan CUENCA CANILLA.

alberic informa
Per contactar, envia un correu electrònic a albericinforma@gmail.com

Les reunións deliberadores dels Premis a l’excel·lència o l’esforç 2018 que, sota la presidència de l’Alcalde de l’Ajuntament d’Alberic, Toño Carratalà, es van celebrar els dies: 27 de juliol de 2018 a les 9:00 hores i el dia 3 de setembre a les 14 hores, al mateix Ajuntament d’Alberic.

Podeu tornar a veure l’emotiu acte si punxeu a l’enllaç següent 👉 Premis Excelencia i Esforç Alberic 2018

premios-excelencia-esfuerzo-alberic-2018
Foto: Sveta Dnk
Comenta desde Facebook
*