patro policia local alberic
Fotos: Sveta Dnk

La Policia Local i els agents de seguretat d’Alberic van tornar a viure una jornada de reconeixement amb la celebració de la Festivitat dels Sants Arcàngels, que tots els anys compta en la localitat amb un sabor a homenatge.
L’ajuntament que dirigeix Toño Carratalá va tornar a reconèixer el treball i la trajectòria de diferents representants de les forces de seguretat, així com als cossos com la Policia, bombers o Protecció Civil.

El màxim representant local va estar acompanyat pel regidor de Seguretat, David García; i pel cap de la Policia Local, Lorenzo Pérez. L’acte va començar amb un record dels antics “serens”, aquells agents de seguretat que patrullaven fa dècades pel municipi. Després l’homenatge es particularitzà en els agents Daniel Bosch Doménech i Juan Caballero Martí, integrants de la plantilla de la Policia Local en la tràgicament famosa “pantanà” de 1982, als quals es va fer lliurament d’unes plaques commemoratives.

patro policia local alberic
Juan Caballero i Daniel Bosch, junt a les autoritats i cap de Policia | Foto: Sveta Dnk

muebles de baño

També es va reconèixer el suport de les empreses Briz Apicultors i Grup Constante, així com l’assessorament del Consell Local Agrari. L’acte també va servir per a homenatjar a l’alcalde, Toño Carratalá, amb la distinció de “Col·laboració ciutadana” per detenir una agressió masclista fa unes setmanes en la localitat, quan el primer edil va interceptar a un home que estava propinant una pallissa a una dona en ple carrer.

patro policia local alberic
Ragnar, de la Unitat Canina d’Alberic rebent la distinció de la mà de l’alcalde. | Foto: Sveta Dnk

Per la seua banda, el diploma al “Mèrit professional” va ser per al gos Ragnar, un dels cans que formen part de la Unitat Canina i que ha ajudat, amb la seua formació, al desenvolupament de diverses campanyes de seguretat contra el consum d’estupefaents en el municipi. El cap de Policia, finalment, també va reconèixer la labor del regidor de Seguretat, David García López.

sofas de fabrica en Alberic
Prem la imatge si vols conéixer més sofás de fabricants.

Als homenatges els van precedir les activitats de demostració en la Plaça de la Constitució, amb assistència de desenes de veïns i veïnes i la participació dels joves.

patro policia local
Alcalde, regidor i cap de policia passant revista als membres del cos de Policia. | Foto Sveta Dnk
Comenta desde Facebook
*