premiats-nou-octubre-alberic-2018

L’Ajuntament d’Alberic tornarà demà a vestir-se de gala per a la celebració dels Premis 9 d’Octubre, en els quals es guardonen a les persones i associacions més insignes de la localitat, a propòsit del Dia dels Valencians i les Valencianes.

ver peugeot rifter

Enguany, l’acte tindrà lloc demà dimarts a partir de les 12 hores en el Saló de Plens de la casa consistorial, amb la presència de l’alcalde, Toño Carratalá; i un bon nombre dels regidors que formen part tant de l’equip de govern com de la resta de formacions polítiques amb representació en l’ajuntament.
Enguany, els premiats tornaran a ser representatius de diversos camps de la vida social de la localitat. Així, s’ha designat a Amelia Ortiz Gil per a rebre el Premi de Ciència i Investigació. Ortiz és la Coordinadora Nacional de Divulgació per a Espanya de la Unió Astronòmica Internacional des del passat mes de juny, a més d’exercir com a tècnica superior de laboratori en l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València.
Per la seua banda, el Premi de Cultura se l’adjudica enguany Vicent Giménez Chornet, que és doctor en Història i professor titular en la Universitat Politècnica de València, en l’àrea de Documentació. Giménez compta amb una llarga trajectòria en la docència i amb un bon nombre de ponències i recerques plasmades en estudis escrits i col·laborador habitual de l’ajuntament.

sofás
Prem la imatge per conéixer més detalls d’estos sofàs

En el món de l’esport es lliuraran enguany dos guardons, un d’individual que recau en Manuel Pérez Mas, per la gran llavor realitzada de forma altruista en l’ensenyament d’escacs als xiquets i xiquetes; i un col·lectiu que se l’adjudica el Club de Taekwondo d’Alberic pels seus nombrosos èxits en la disciplina de les arts marcials, amb un gran grup de joves que formen part d’una de les escoles més puixants de la localitat.

Finalment existirà demà un premi a la trajectòria professional, que s’ ha decidit lliurar a Jaume Martí Miravalls, que és professor titular de Dret Mercantil en la Universitat de València, sent en 2010 Premi Extraordinari de Doctorat.
L’acte es podrà seguir en directe a través de la pàgina web de l’ajuntament.

Comenta desde Facebook
*