Reunio Aproka Alberic
Imatge d'una reunió passada d'Aproka. | Foto: Ajuntament d'Alberic

Davant de la dramàtica situació actual del món agrícola a les dues Riberes, i amb la finalitat de poder debatre, aportar idees i prendre mesures conjuntes que ajuden als nostres llauradors, s’ha convocat una reunió, instada per associacions de caire agrari, com APROKA (Associació de Productors de Kaki), entre estes mateixes associacions; sindicats agraris, com La Unió de Llauradors i Ramaders i AVA; i representants municipals dels pobles de la Ribera Alta i Baixa (Alcaldes i/o regidors d’Agricultura).

comida italiana para llevar en Alberic
Demana l’autèntic menjar italià en Alberic

Esta reunió tindrà lloc el proper dilluns, 19 de novembre de 2018, a les 18:30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Alberic (Plaça Constitució, 22). Han confirmat assistència ja representants de les corporacions municipals d’Alzira, L’Alcúdia, Algemesí, Carlet, Pobla Llarga, Villanueva de Castellón, Gavarda, Massalavés, Benimuslem, Rafelguaraf, Sellent i Beneixida, entre d’altres.

És molt important que la convocatòria siga secundada pel màxim de municipis possible, per tal de poder recollir el major nombre de propostes i idees, i que estes siguen presentades conjuntament per la majoria de pobles afectats, amb la finalitat de tindre més força i possibilitats d’èxit.

Comenta desde Facebook
*