fallera-major-alberic-presentacio
Foto: Alberic Informa

El Teatre Liceu va viure una nit plena d’emocions amb la presentació i exaltació de la nova fallera major del municipi. Gloria Signes Hervás, que va ser designada fa aproximadament un mes en substitució de María José González, es va convertir en la protagonista principal d’una vetlada que va comptar amb la presència de l’alcalde d’AlbericToño Carratalá; del regidor de Falles, Josep Puig; i d’alguns dels altres representants de l’equip de govern local i de la resta de partits polítics que completen l’ajuntament.

sofás de fábrica
Pincha en la imagen si deseas ver más sofás a precios de fabricantes.

Gloria Signes va estar acompanyada durant tota la nit de la seua Cort d’Honor, formada per Elisabet Albentosa Ferrer, Inma Álvarez Ortega, Laura González Pascual i Noelia Cháfer García, a més de per Evaristo García, president de la Junta Local Fallera. El càrrec de mantenidor va recaure en l’expresident de JLF, Agustí Benavent Pla.

comida italiana para llevar en Alberic
Demana l’autèntic menjar italià en Alberic

Amb el seu nomenament, Signes consolida la figura de la Fallera Major en la localitat ja que es converteix en la segona reina josefina d’Alberic en tota la seua història. Va viure una nit inoblidable que significava l’inici dels actes fallers.
El primer edil del municipi, Toño Carratalá, va parlar de Gloria com la màxima representant en la localitat de la festa per excel·lència de la Comunitat Valenciana i es va dirigir als fallers i les falleres assenyalant que les Falles engrandeixen al poble d’Alberic i que la localitat vol seguir formant part de la història.

Precisament Carratalá va ser l’encarregat d’inaugurar el regnat de la nova Fallera Major lliurant-li la banda que l’acredita com la màxima representant de la població. A més de les comissions falleres i associacions locals, van acudir també juntes locals falleres d’altres localitats, així com la Fallera Major de València, Marina Civera Moreno, qui va pujar personalment a felicitar a la Fallera Major d’Alberic.

Comenta desde Facebook
*