la glorieta d'alberic
La Glorieta d'Alberic | Imatge: Rafa Garcia

Un passet més cap a la Primavera astronòmica i un passet més cap a la setmana gran de les Falles que ja estem al damunt, amb entusiasme i el treball de tot un any darrere és molt ampli el col.lectiu que mira al cel en arribar estes dates tant assenyalades al calendari, per tot açò intentarem acostar un pronòstic que sembla fàcil però que no ho és en absolut i amb tanta gent mirant al cel, no sols falleres i fallers sinó també agricultors que clamen per a que ploga perquè tenim la terra ja molt agotada i l’ambient molt molt carregat de pols i brutícia quant a dia de hui freguem quasi els 100 dies consecutius sense ploure.

muebles de baño
Pincha en la imagen para conocer más muebles de baño con sorprendentes diseños e interesantes precios 😊
Una de les preguntes que sol fer-se la gent solen ser: Tants dies que hi han per a ploure i ha de ser en Falles?, O perquè no plou a partir del dia 20 el que vuiga?…
Desprès de les Falles vindrà la Setmana Santa i desprès la Fira i Festes i també serà ampli el grup de gent que no voldrà que la pluja estropege estes festes però des de Meteo Alberic tornem a recalcar una volta més que la població viu quasi totalment de l’agricultura i si no plou i no va avant la collita no hi haurà eixa economia necessària per a poder gaudir de la festa quant toque. Amb resumits comptes acabarà fent el que vulga tard o prompte però tant de bò que no ens clavem en juny sense caure al menys 100 litres per metre quadrat.
La setmana gran de les Falles estarà marcada per un ambient estable, asolellat amb algun núvol i amb temperatures fresques de bon matí però molt agradables a migdia inclús caloroses depenent de la jornada en concret, el vent pretén bufar fluix o moderat de direcció variable i els models meteorològics insisteixen en esta estabilitat fins al dia 16 com a molt allargar la previsió., Què passarà a partir d’ací?, És una pregunta que tractant-se de la dinàmica en la que ens trobem podríem dir que tot apunta a que molt probablement la pluja farà acte de presència el dilluns 18 i el dimarts 19, dia de Sant Josep, però així i tot des de Meteo Alberic intentarem acostar cada dia la previsió així com cada novetat que puguera produïr-se i en la pàgina de Facebook anirem comentant i publicant tots els dies de bon matí.
Esperem que pugueu gaudir d’esta festa tant internacional i que l’oratge acompanye dins de la mesura del que siga possible. Bones festes falleres a tots/es.
Comenta desde Facebook
*