el temps en Alberic
Un camp de caquis, parcialment negat. | Imatge: Albericdigital

S’han acomplit les previsions, i tal i com apuntaven diversos mitjos que sempre tant pendent de l’oratge estan i informan-nos a cada moment, entre ells, sobretot, des de Méteo Alberic…. estem vivint unes Pasqües que per aquestes latituds no estem molt ben acostumats.

muebles de baño en valencia
Tus muebles de baño a precios de fabricante, y con las máximas calidades y garantías.

Els plans que teniem per a esta Setmana Santa 2019, s’han esfumat! La pluja, pot dir-se que ens ha fet la ‘Pasqua’ i ens obliga a re-inventar-nos, i disfrutar d’estos moments familiars dins les cases (o altres emplaçaments que hajam escollit per a passar uns dies d’esplai), i el cas és que les previsions apunten a la cosa es prolongarà durant almenys els pròxims dies també.

el tems en Alberic per pasqua
Pluja i boira al terme d’Alberic

Atenent a la informació d’última hora que ens ha proporcionat Méteo Alberic, (al voltant de les 15:05h.) ens ha entrat vent de gregal (nordest), i així hem estat visquent durant les següents hores un empitjorament de l’oratge que ha portat una densa boira a la població d’Alberic.

Construcciones Loren Monzo
Encomana la teua reforma en Loren Monzó.

Les desfilades procesionals s’han suspés a la localitat, i l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha activat l’avís taronja a la nostra zona per fortes pluges des de des les 9 d’esta nit fins a les 5 del matí.
Ací a la nostra localitat, l’espisodi de Gota Freda previst, està complint els pronòstics i serà en funció d’on es situe finalment la massa d’aire fred en altura podrem tindre unes conseqüències o unes altres.
Només portem dia i mig d’un episodi que s’allargarà fins dilluns, per tant cal estar serens, i prestar atenció als canals d’internet que ens aporten les últimes informacions de manera fidedigna i constant, com bé coneguem el cas de Méteo Alberic.

Comenta desde Facebook
*