veronica leonetti en Alberic
Verónica Leonetti en Alberic, este dimarts 23.

Este dimarts 23, dia internacional del llibre, l’il·lustradora i dissenyadora Verónica Leonetti dibuixarà en directe i impartirà el taller d’il·lustració “Brujas y vampiros se escapan de los libros” en la Biblioteca municipal Josep Lluís Doménech d’Alberic.

muebles de baño
Muebles de baño fabricados en Valencia [conoce más de este modelo pinchando en la imagen]

Per a participar en el mateix, calia inscriure’s prèviament a la mateixa Biblioteca Municipal, o a través de correu electrònic a l’adreça biblioteca@alberic.es, no obstant, el telèfon de la Biblioteca per consultar (el mateix dimarts abans de les 12:00) si encara hi ha places disponibles és el 96 244 1923 (punxeu per a telefonar directament).

Qui és Verónica Leonetti?
Verónica Leonetti
 (Caracas-1977) és il·lustradora veneçolana, que resideix a València des del 1999. Ha il·lustrat els llibres La quietud que precede (Diputació de Badajoz, 2009), Cuentos Inhumanos (Ediciones Saco de huesos, 2010), i Leo Circus (Kelonia editorial, 2014-Apache Libros, 2018), Las tres brujas niñas (Ediciones Saco de huesos, 2013), El catxerulo d’Andreu (Fundació Bromera, 2016), Usurpador de almas (Ediciones Saco de huesos, 2016), Caminarás entre tinieblas (Ediciones Saco de huesos, 2018) entre d’altres.

veronica leonetti en alberic
Foto: behance.net/veronicaleonetti

Més info de les seues xarxes personals:
Web personalhttp://lamuertedelespejo.blogspot.com/
Twitter: https://twitter.com/Vero_Leonetti
Instagram: https://www.instagram.com/veronica_leonetti/
Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=1031890953
Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/veronica-leonetti

 

Comenta desde Facebook
*