volta a peu alberic 2019

La Volta a Peu d’Alberic 2019 o la coneguda com a Carrera de la Mona, ja té marcat al calendari el seu dia i hores de cel·lebració. Concretament, el proper dissabte 18 de maig es durà a terme la XXV edició de la Volta a Peu d’Alberic (la carrera absoluta a partir de les 19:30h)
Per a poder participar en la mateixa, les inscripcions a la pàgina web de cronoruner s’han obert hui mateix, podeu seguir l’enllaç següent per accedir 👉 inscripcio volta a peu alberic 2019

mueble-baño-en-valencia
Muebles de baño de diseño y calidad superior 👉 www.bañoscien.com

Com ja va ocorrer l’any passat, el circuit ha sofrit modificacions respecte edicions anteriors, i enguany tornarà a passar pel paratge natural de La Muntanyeta, siguent la resta del traçat urbà. Podria dir-se que es tracta d’una cursa pràcticament plana, a excepció de la zona de la muntanyeta, concretament, el mateix ‘calvari’ sumant un total de 8,5 km.
El preu de les inscripcions per a la carrera d’adults és de 6€, però el mateix dia també es celebraran les tradicionals carreres de Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadets amb diferents distàncies atenent a l’edat dels participants.

Organitzada per Ratatletes amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament d’Alberic, s’espera que un any més, el total de participants que acudisquen a la nostra localitat ascendisca a la xifra de 1000 atletes participants.

Comenta desde Facebook
*