blai-tomas-guanya-edicio-pintura

Alberic continua amb la dinamització cultural, esta vegada a través de la pintura, l’expressió artística. La quarta edició del concurs de pintura ràpida a l’aire lliure va tornar a permetre que s’expandiren per la localitat nombrosos pintors de totes les edats per a plasmar la seua particular visió d’Alberic, el tema central del certamen.

concurs-pintura-alberic-obres-guanyadores
Les obres guanyadores del concurs. Foto: Ajuntament d’Alberic
Construcciones Loren Monzo
Encomana la teua reforma en Loren Monzó.

A la categoria “A” corresponent a la modalitat d’adults, el guanyador del certamen ha estat Blai Tomàs Ibáñez, artista natural d’Ontinyent que s’ha emportat el primer premi dotat amb 1000 euros per la seua obra titulada “Carrer Botigues”. En segon lloc, amb un premi de 700 euros es va situar l’obra titulada “Carrer d’Alberic”, realitzada per l’autor Emilio Cárdenas Gómez, veí de Tavernes Blanques. Finalment en el tercer lloc se situà, amb un premi de 500 euros, l’obra titulada “Destinació” de Raúl Rubio Sánchez, natural de Rafelbunyol.

Pel que fa als premis locals, l’artista local Rubén Catalá Corbató ha estat l’escollit com a millor artista del municipi i premiat amb 500 euros per l’obra “El Quiosco de la Muntanyeta”. A la categoria “B” pertanyent a la modalitat infantil, el primer premi ha estat per l’obra titulada “La Creu Roja”, l’autora és Nicol Tyuftiy, natural d’Alberic. En el segon lloc del certamen trobem l’obra “El Campanar d’Alberic” realitzada per Sofia López Tormo, veïna de Bocairent. Finalment en el tercer premi se situa l’obra “Playmobil” duta a terme per l’autor Felix Gómez Martínez, també d’Alberic. Marta Asensi, d’Alberic, també va ser premiada per la seua obra “Basi”.

concurs-pintura-alberic
Les artistes locals Nicol Tyuftiy i Marta Asensi també resultaren premiades. | Foto: Ajuntament Alberic

El consistori va premiar a tots ells com a recompensa a la seua creativitat i la seua capacitat artística amb material pictòric.

Comenta desde Facebook
*