volta-a-peu-alberic-2019
Els vencedors locals, Victor i Carol.

La uitena jornada del Circuit Caixa Popular Ribera del Xuquer venia marcada per la visita a la nostra població, on els Ratatletes Alberic i l’Ajuntament d’Alberic prepararen la XXV Edició de la Volta a Peu Alberic de manera conscienciosa. De nou, l’escenari de fons, el paratge més emblemàtic del nostre poble, la Muntanyeta, que després del ruixat previ, convertia la jornada vespertina del dissabte en una ideal per a viure la cursa d’una manera intensa.

muebles de baño bonitos
Muebles de Baño a precios de fabricante 👉 https://instagram.com/banoscien/

A les 18,00 hores, es donava inici als primers protagonistes de la jornada, els corredors de les categories inferiors. I a partir de les 19,30 hores, començà la prova absoluta. Una cursa que ja en la primera volta del traçat s’intuïa que seria prou disputada.

A la finalització de la mateixa, s’alçava vencedor masculí de la cursa el corredor Sergio Fayos del Crespo Runners, amb un registre de 26 minuts i 11 segons (prop de 2 minuts menys que la cursa de l’any passat), i a la categoria femenina, amb una marca de 32 minuts i 44 segons, el primer lloc era per a Oreto Martínez del Ricky SporteamAlejandro Sanz – Salud Integrativa.

Construcciones Loren Monzo
Contracta la reforma del teu domicili a Loren Monzó.

Pel que fa a l’apartat local, el jove corredor  Victor Martínez Richart (del Anitin Team) creuava la linea de meta amb una marca bastant competitiva, parant el cronòmetre en 00:26:46. En la general, quedava en 6a posició (tot i que ell corre a la categoria junior), però, a més a mes, fou el primer local, i cada vegada s’arrima més als temps dels vencedors. La seua evolució i potencial fan pensar que més prompte que tard, escriurà a molts llocs el nom del nostre poble a l’escalafó més alt. I a la secció femenina, la corredora Carolina Sales Chalver (del club Ratatletes Alberic), amb una crono de 00:37:30 es convertia per tercera vegada en la corredora local vencedora.

Per a consultar la resta de resultats, poden fer click ací: (http://www.cronorunner.com/resultadosEvento.php?mod=1333)

Comenta desde Facebook
*