oratge-en-alberic-estiu
Imatge de la Muntanyeta. | Foto: Meteo Alberic

Recta final de Primavera 2019 i ens encarem a l’estiu amb una setmana per davant de calor, temperatures altes i pocs canvis llevat del pas d’un front de ponent molt poc actiu que allà al divendres o dissabte podria deixar vore més nuvolositat i el fort vent de ponent que desde les 10 del matí hem començat a notar, i presumiblement minvarà al voltant de les 15 hores. Per a la setmana que ve, encara molt lluny si que s’observen alguns canvis amb forma de tempestes, però açò falta confirmar-ho i vore-ho dia a dia.

piscina en Alberic
Recomanem: Piscina reformada per Loren Monzó Construccions i Reformes [657 235 762]
El passat 1 de juny donarem per començat l’estiu meteorològic, i no serà fins al dia 21 d’este mes quant comence l’estiu astronòmic. Una vegada immersos als mesos més calorosos de l’any caldrà esperar poques precipitacions i absència de temporals, és temps de tronades vespertines, pujada paulatina del mercuri i molta calor.
Pel que fa a les últimes pluges que vam viure, dir que van resultar molt beneficioses per als embassament i destacar que passarem l’estiu, tot i que la situació no és per a tirar massa coets. Tenim l’Embassament de Tous al 37,73% de la seua capacitat (378hm3) i Bellús al 17,39% del seu volum (69hm3), dades oficials a data del 27 de maig de la mà de Embalses.net.
pollo a l'ast
El millor pollastre a l’ast, el trobaràs a Rostidor Alberic
Des del nostre perfil de Meteo Alberic a Facebook, intentarem acostar la previsió de manera detallada i estarem pendents de l’evolució al llarg dels pròxims dies.
Comenta desde Facebook
*