fira-i-festes-sant-joan-alberic

Alberic afronta les seues festes majors, les que corresponen a la Fira de Sant Joan i Sant Pere i que este any tindran una protagonista especial com Elvi García Marín, una jove que el dissabte dia 15 celebrarà la seua presentació oficial com a Regina.
Serà en un espectacular acte que tindrà lloc a la Plaça de la Constitució a partir de les 23 hores i en el qual Elvi estarà rodejada de familiars, amigues i, per descomptat, la seua Cort d’Honor.

muebles de baño en valencia
Tus muebles de baño a precios de fabricante, y con las máximas calidades y garantías.

Després serà el torn per a Parapa Fest en el Recinte Firal. Dos actes que tancaran una completa jornada que començarà de bon matí amb la presentació dels pilots del Motoclub Alberic al Richi Bar (dissabte 9’30 hores), mentre després serà el torn del III Open Paquita Alonso en la Llar dels Jubilats. Ja per la vesprada se celebrarà una cercavila que començarà a donar el protagonisme a la nova Regina de les Festes, que substitueix este any a Belén Flores Sala (Regina de Festes 2018).

Per a dilluns s’ha reservat el torneig de tennis, que continuarà en els següents dies. Per exemple coincidirà dimarts 18 amb la quarta edició de la Festa de la cervesa en el Bar Glorieta, mentre dimecres 19 tindrà lloc en el Bar Ximo poc abans de que done inici la sexta edició del Concurs de Decoració de Terrasses d’Alberic, el denominat “ArTerrassa”.

comprar audi en alberic
Tu taller mecánico de confianza en Alberic 👉 Talleres Mestre

Per al dijous 20 s’ha programat el primer dia d’atraccions per als xiquets a la fira, amb PREUS REDUÏTS. Per la vesprada serà el lliurament dels Premis Literaris Escolars Rafael Giner a la Plaça de la Constitució i després s’ha reservat un espai per a les albades.

Divendres 21 serà dia de més literatura amb l’entrega dels premis literaris d’Alberic en les seues versions de narrativa curta, poesia, assaig i narrativa juvenil. Ja per la vesprada-nit serà el torn per a la Societat Unió Musical Alberic amb les audicions de l’Escola de Música Leopoldo Magenti i a la nit el recinte firal acollirà una espectacular discomòbil.

Eixe cap de setmana arriba la festa amb majúscules. Dissabte 22 actuarà l’Orquestra Montecarlo però abans serà el torn per a l’Aniversari del Richi Bar i una festa motera. Diumenge 23, per la seua part, serà el sopar de gala i la Gran revetla de la nit de Sant Joan amb l’actuació de l’orquestra Quinta Nota i després castell de focs d’artifici.

La Festivitat de Sant Joan serà dilluns 24, que començarà amb una missa i per la nit hi haurà correfocs. Per a dimarts s’ha reservat una jornada de jocs tradicionals a la Glorieta i música i humor de la mà de la Década Prodigiosa i Óscar Tramoyeres a la Plaça de la Constitució.

Festes Alberic 2019
Cort d’Honor Festes 2019 | Foto: Ajuntament d’Alberic

S’afrontarà així la setmana decisiva, la recta final. Dimecres 26 actuarà Paco Calonge i Javier Botia amb “Regalant somriures”, mentre dijous serà el torn per al musical Acrobatic Dance.
Divendres 28 hi haurà un parc aquàtic i festa de l’espuma al recinte firal a les 18 hores. Després sopar popular de les festes i l’espectacle “¿Te acuerdas?”, per acabar amb una discomòbil.
Dissabte 29 agafarà el protagonisme l’Orquestra Liverpool però abans serà la Festivitat de Sant Pere, amb missa solemne en el seu honor i un gran castell de focs d’artifici.
Les Festes d’Alberic es tancaran amb el 53r Festival de Bandes de Música el 13 de juliol, amb la participació d’Alberic i Xàbia.

rostidor alberic

Comenta desde Facebook
*