torneig-escacs-paquita-alonso-alberic

El passat 15 de juny, dissabte, la Llar dels Jubilats es va tornar a convertir en seu del ja consolidat Open d’Escacs Paquita Alonso, que en la seua tercera edició va congregar a més de 50 xiquetes i xiquets de la nostra localitat jugant cadascun d’ells fins a 5 partides al llarg de la jornada matinal.

👉 Coneix més detalls d’este moble de bany prement la imatge 🙂

Organitzà i arbitrà les partides, junt al mestre José Manuel Pérez Alonso, l’arbitre i company del primer, Jesús Gerona Maura, però, el mestre local també va contar amb l’inestimable col·laboració de José Carlos Duato Montejano, i del jove i brillant jugador local José Doménech.
Com de costum, el torneig es va disputar a cinc rondes, en les quals cada jugador/a comptava amb 10 minuts de temps, organitzats en quatre sub-categories, atenent a l’edat dels participants: sub-14, sub-12, sub-10 i sub-8.

torneig-escacs-paquita-alonso-alberic
José M. Pérez explicant als alumnes una jugada durant el torneig.

En acabar les partides, tots els participants van rebre una mona del Forn El Salero, així com els tres primers classificats de cada categoria, el trofeu que els ho acreditava.

torneig escacs paquita alonso
José M. Pérez entregant el trofeu a un dels guanyadors.

La llista completa dels xiquets i xiquetes que formaren part del torneig, és la següent:
Ximo Torres Cano, David Cuco Remigia, Carla Ramon Mateu, Ioan Denis Cazacu, Jordi Conca Albelda, Ferran Badia Quesada, Jose Ribes Giner, Joan Moratal Bàguena, Juan Mateu Quesada, Andreu Llopis Pérez, Todor Todorov, Màxim Ballesteros Mompó, Guillem Pellicer Montejano, Sergi Tudela Tomás, Patxi Esparza Miravalls, Miguel Cardona Vello, Victor Doménech Cid, Martin Huerta Aguado, Juan Mínguez Ramis, David Martirosyan, Roger Arnau Barberà, Pau Martínez Campaña, Arnau Pellicer Montejano, Pau Cebrià Oliver, Josep Martí Cogollos, Laia Arnau Barberà, Dayson Pérez Miravalls, Marc Sancho Torres, Marta Cubells Sanchez, Guillem Pérez Miravalls, Inés Badia Quesada, Noa Casanova Vilanova, Alba Sanchis Juan, Victor Briz López, Paula Simon Badia, Jacob Sargsyan, Eric Benavent Díez, Eric Fabian Alonso Comislau, Marc Vicent Guardiola, Arman Sargsyan, Ferran Morón Doménech, Marc Martí Cogollos, Pablo Morea Delgado, Marc Mateu Cebrià, Quique Fuster Bruñó, Nicolás Barón Doménech, Joan Martínez Fernández, Raúl Ortiz Juan, Inas Degual Skini, Hugo Ortiz Juan, Arnau Benito Ferrando, Alejandro Meseguer Garrigós i Josep Andreu Juan.

torneig-escacs-paquita-alonso-participants
Xiquets i xiquetes participants en el torneig.

muebles-de-baño-valencia
La mejor opción para renovar el baño de tu hogar [bañoscien.com]
Per la vesprada, berenar de cloenda de l’escola José Manuel Pérez

Ja de vesprada, al voltant de les 17:15 acudiren, novament a la seu de la Llar dels Jubilats, tots els membres de l’escola José Manuel Pérez, junt als seus pares i mares, i les diferents autoritats del nostre poble, que de fet, realitzaren el seu primer acte oficial com a regidors novament elegits pels habitants d’Alberic.
Després del berenar, com de costum, Vicent el Salero, micròfon en mà va procedir a verbalitzar el seu tradicional parlament, enumerant les qualitats i beneficis que comporta el practicar l’esport dels escacs. Resaltà, com sempre, l’enorme llavor que du a terme el mestre José Manuel Pérez, el qual dóna classes quatre dies a la setmana a la Casa de la Cultura del nostre poble.

Vicent-el-salero-berenar-escacs
Vicent el Salero en el moment que pronunciava el seu discurs

Va agraïr la presència de l’alcalde Toño Carratalà, així com a les empreses col·laboradores de l’event, com van ser: Sala Atenea, Clínica Antonio Tudela, InfoAlberic, Corredoria Assegurances Jaech, Forn El Salero, Caixa Popular, Pizzeria El Bruto, Loteria Oscar Vello, Naranjas Patxi, Sándalo Moda i Complements, Coera – Maquinaria Fred Comercial, Forn Casa Ximo, Masmovil Alberic, Mármoles Mínguez, Electricidad y Antenas Paco Pérez Alonso, Zurich Ricardo Chust, Maluan Sports, Servei de Neteja Tudela, Antonio Vives Electrodomèstics, Torres Taller Multi Marca, Papeleria Moderna, Salón de Té Suni, Pinsos Palante, Talleres Mestre, Alfil Papeleria, Carnicería Berto y Raquel i Tecnor Assessoria.
I com a novetat, va enunciar que algunes dones d’Alberic, havien fet arribar al mestre la voluntat de fer un grup per a ensenyar-se a jugar als escacs baix la seua batuta. Per a José Manuel Pérez, va dir que si el grup era suficient, per a ell seria un honor impartir classes també a les dones d’este poble que volgueren interessar-se.

comprar audi en alberic
Tu taller mecánico de confianza en Alberic 👉 Talleres Mestre

El mateix alcalde va tindre també paraules d’agraïment cap a José Manuel Pérez, posant de manifest que el poble d’Alberic estarà sempre en deute amb la seua persona degut a la desinteressada llavor que desenvolupa com a un complement en l’educació dels menors.
I amb el mateix sentit, una de les alumnes més destacades de la seua escola, Carla Ramon Mateu li va dedicar unes més que emotives paraules al seu mestre que van emocionar a tots els presents, i per descomptat, al mateix José Manuel Pérez.

carla-ramon mateu en el torneig d'escacs d'Alberic
Carla Ramon dedicant unes paraules al seu mestre.

I en aquest ambient de festivitat i agraïments, el mestre va acomiadar-se dels presents, agraïnt a tots les mostres d’afecte que totes les persones li mostraven, emplaçant a les mares i pares que no deixen d’apostar per una activitat sana i molt profitosa per als seus menuts.

 

Comenta desde Facebook
*