sopar-quintes-alberic
Cartell extret del disseny original elaborat per Sara Navarro Soler

Alberic celebrarà per primera vegada un sopar de quintes el pròxim dissabte 20 de juliol, a les 21:30 hores al Recinte Firal de la localitat. La venda de tickets ja està disponible des del passat 8 de juliol i fins el pròxim divendres el podreu adquirir en horari de 9:00 a 13:00 i 19:00 a 21:00 a la primera planta de la Casa de la Cultura.

mueble-baño-en-valencia
Moble de Bany Cuadra en Burdeos | Prem la imatge per a més detalls [banoscien.com]

El preu dels tickets és de 5€ i donarà dret a assistir al sopar, que consistirà d’un entrepà servit per la Sala Atenea d’Alberic, de petxuga empanada amb pemintó i maionesa, una botella d’aigua de 1/2 litre i ‘picaeta’.
A més a més, s’instal•laran 3 barres amb preus populars dels establiments de la localitat Richi Bar, Ca Laluna i una conjunta del Pub Oasi + Venice Food&Music. Papes Duso també col•labora oferint debades les papes per a tots els assistents [que segons les previsions, s’espera acudisquen fins a 1500 persones!]

Organitzat per la Comissió de Quintes (amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Alberic), des dels mateixos organitzadors s’ha insistit en que el sopar és per adults, demanant per tant la col•laboració ciutadana a l’hora de respectar esta norma.
Hi haurà actuacions de Dj’s d’Alberic, i el sopar s’organitzarà per taules des de les quintes de 1946 fins al 2000 de manera correlativa [també s’ha fet públic que si alguna persona que va al sopar està interessada, i té coneixements pel que respecta a punxar música, podrà ficar-se en contacte amb Fernando Sanchis per poder tindre una breu estona per mostrar-se davant dels assistents oferint les seues ‘mescles’].

Cartell anunciador de l’event elaborat per Sarra Navarro Soler [Per qüestions de mides en les imatges de Facebook, s’ha retallat i modificat part del contigut original per a fer ús de la imatge principal a la notícia]
Comenta desde Facebook
*