escola-adults-alberic-matricula

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes Mestre Rivero d’Alberic finalitza demà divendres 6 de setembre la matriculació en el seu nou curs, per al qual ofereix vint-i-cinc grups de diverses disciplines com l’ensenyament d’anglès, castellà, valencià, cursos reglats o informàtica i gestió de noves tecnologies. La seu del centre, situada al carrer Cuartel número 10 d’Alberic estarà oberta demà fins a les 13 hores per a la inscripció, amb una matriculació que ja va començar el mes de juliol i que permet que desenes de persones de la localitat participen en l’educació especialitzada.

muebles de baño bonitos
Muebles de Baño a precios de fabricante 👉 Instagram de Baños Cien

En el curs passat es va arribar a les 183 matriculacions i enguany s’espera una inscripció similar. En els idiomes existeixen diferents nivells, sobretot amb l’objectiu de preparar exàmens oficials. Són alguns dels que més acceptació recullen, amb diversos grups per a anglès, castellà i valencià. Existeixen cursos bàsics d’alfabetització fins a nivells alts de control elevat dels idiomes.  També cursos reglats, d’informàtica i tallers d’estimulació cognitiva, noves tecnologies i manualitats (aquest últim nou del present curs).

L’ajuntament ofereix descomptes del 50% per a les segones matriculacions i junt a la direcció del centre s’estudien noves rebaixes per a famílies nombroses o inscripcions de diversos membres d’una família, que s’aplicaran en el futur. El centre municipal de formació d’adults, baix la direcció de Reyes Martínez, acull sobretot a estudiants de la localitat però també rep a interessats de municipis d’al voltant com Massalavés, Antella, Tous, Gavarda o Benimuslem. El curs en l’educació reglada començarà el dia 23 de setembre, mentre en els cicles formatius s’iniciarà el 30.

Comenta desde Facebook
*