fira-del-comerc-en-alberic
Stand de Talleres Mestre a l'inici de la Fira Comercial 2018.

Alberic celebrarà la quarta edició de la Fira del Comerç al Carrer entre el 30 de novembre i l’1 de desembre, en la qual reunirà de nou desenes d’establiments en un dels principals vials del municipi (la Glorieta) per a promocionar les compres de proximitat i el teixit empresarial local.

muebles de baño valencia
Muebles de Baño con la mejor relación calidad/precio del mercado 👉 www.bañoscien.com

Ja l’any passat es va produir un important creixement de la participació comercial i milers de persones van passar durant els tres dies pel recinte, que enguany viurà una important remodelació, ampliant els serveis. La regidora de Comerç, Nuria Salom, va confirmar l’aposta del consistori per la fira del comerç local, per la qual cosa s’està treballant perquè continue creixent i representant un espai en el qual els establiments (de tota mena) d’Alberic donen a conéixer els seus productes o serveis i concentren un bon nombre de vendes en pocs dies.

Trato personalizado, responsabilidad en la gestión y comunicación permanente con sus clientes | Estarlich Abogados

“La regidora Salom i els tècnics de l’Ajuntament es reuniran amb els comerciants dilluns 30 de setembre, a partir de les 21 hores en el Saló de Plens de la Casa Consistorial”

Per a coordinar tota l’activitat, consensuar les modificacions i explicar el projecte, la regidora i els tècnics de l’ajuntament es reuniran amb els comerciants dilluns que ve, 30 de setembre, a partir de les 21 hores en el Saló de Plens de la Casa Consistorial. Tots els establiments que estiguen interessats a participar (en una presència que s’estudia ampliar també a comerços de fora d’Alberic) han de participar en la reunió.

fira del comerç en Alberic
Assistents a la Fira de l’edició 2018 | Foto: Ajuntament d’Alberic

Comenta desde Facebook
*