indetruck-alberic

Comença a fer-se realitat un dels centres logístics més importants d’Europa, que se situarà a Alberic. L’empresa Indretruck inaugura demà dimecres, 2 d’octubre, a partir de les 12 hores, les obres que fructificaran en un de les naus de conservació i distribució de productes més grans. Representants de l’empresa (com el president, Juan Antonio Soler) i l’alcalde del municipi, Toño Carratalá; a més de diversos regidors, participaran en la inauguració que tindrà lloc en les oficines situades en l’entrada de la nau, just darrere de l’estació de servici CEPSA.

muebles baño valencia económicos
Para vestir con los mejores acabados el baño de tu hogar 👉 www.bañoscien.com

L’empresa Soler Hispània (Inde) té previst iniciar les obres amb les quals donarà forma a una enorme estructura mecanitzada i autoportant. Si les previsions comercials es compleixen, després de la primera fase que ara comença es continuarà amb una segona que portaria el centre logístic fins als 240.000 metres quadrats, a través d’una inversió de 400 milions d’euros. L’empresa de l’Olleria aprofitarà aquesta infraestructura com a base d’un gran centre de distribució que inicialment permetrà l’emmagatzematge en sec, però que en el futur, amb l’ampliació de les instal·lacions, també es convertirà en un centre preparat per a proveir a empreses del món dels refrigerats i congelats. Es treballarà allí amb al voltant d’un milió de palets.

Comenta desde Facebook
*