Alberic fa un pas més cap a les falles. El Saló de Plens de la casa consistorial es vestirà de gala demà divendres a partir de les 20.30 hores per a presenciar l’acte de proclamació de la Fallera Major per al curs que tindrà el seu punt àlgid al març del pròxim any amb la setmana josefina.

mueble-baño-en-valencia
Moble de Bany model Soria | Baños Cien [672 632 320]
Les principals autoritats del món del foc local i diversos dirigents de l’ajuntament (entre els quals es trobaran l’alcalde, Toño Carratalá; i el regidor de Falles, Josep Puig) es donaran cita per a la proclamació de María José Fernández Anselmo, a més de la seua Cort d’Honor, que estarà formada per Raquel Benedito Aliaga, Eva Calatayud Cortés, Vivi Calatayud Cortés i Fani Carboneres Tafaner.

A més, l’acte servirà per a acomiadar a Gloria Signes, que va ser la màxima representant de les falles alberiquenyes durant el curs de 2019.

Comenta desde Facebook
*