premis-esforç-alberic

El saló de plens de l’Ajuntament d’Alberic acollirà demà divendres, a partir de les 20 hores, el lliurament dels Premis a l’Excel·lència i l’Esforç del curs passat. L’equip de govern busca amb els guardons motivar als i les estudiants en la seua carrera educativa i oferir-los recursos per a facilitar el seu treball.

muebles de baño valencia
Baños con la mejor relación calidad/precio del mercado 👉 bañoscien.com

Pel que fa a les distincions per l’excel·lència (els resultats), els premiats del passat curs han resultat María Ortega Salom en l’Educació Secundària Obligatòria i Guillermo Jarque Serrano pel que fa al batxillerat. Queda desert el premi pel que fa als cicles formatius. En el guardó a l’esforç s’intenta reconéixer la capacitat de l’alumnat per a sobreposar-se a qualsevol mena de dificultat personal, educativa, familiar o sociocultural. Daniela Blanco Olivera ha sigut distingida entre els estudiants d’Educació Secundària Obligatòria i María José Espí Cuquerella i Carolina Carboneres García entre les alumnes de batxillerat. També ha quedat desert el premi en Cicles Formatius. Tots dos premis estan dotats amb 500 euros.

pollo a l'ast
El millor pollastre a l’ast, el trobaràs a Rostidor Alberic

Al lliurament de premis assistiran la regidora d’Educació de l’ajuntament, Virginia Bruñó; l’alcalde, Toño Carratalá; i representants dels centres d’educació primària i secundària, així com també de la comunitat educativa. L’acte serà dirigit per la tècnica municipal Trini Alcover.

Comenta desde Facebook
*