victor-martinez-gana-alzira-10k

El passat 13 d’octubre, el jove atleta alberiqueny Víctor Martínez aconseguí el triomf en la prova de curta distància corresponent a l’última prova del Circuit Ribera del Xúquer, concretament va véncer en la “VII 10K Ciutat d’Alzira Memorial Abel Signes Rodríguez”. I amb aquesta, són ja diferents carreres del circuit en les quals ha resultat vencedor (Forn de Carrascosa, Xàtiva, Volta a la Platja de Cullera, Sprint Trail Sellent 13km…) evidenciant d’aquesta manera el bot de qualitat que ha aconseguit experimentar.

muebles de baño de calidad
Tus muebles de baño a precios inmejorables 👉 Baños Cien

Víctor, després d’aquests magnífics resultat que està obtenint, cosa que no estranya a ningú, en ha concedit unes paraules per contar-nos quines són les seues inquietuds per a un futur immediat, així com les sensacions i entrenaments que ha estat duent a terme durant aquest any.

victor martinez entrenant
El jove atleta durant un dels entrenaments.
estarlich-abogados
Trato personalizado, responsabilidad en la gestión y comunicación permanente con sus clientes | Estarlich Abogados

Pregunta.- A qui voldries dedicar la victòria de la 10K d’Alzira? 

Resposta.- Com no podria ser d’altra forma, agraïxc molt a la meua família, que és la que més està recoltzant-me en tot moment, però no puc oblidar-me del suport que m’oferixen: el meu equip ANITIN TEAM [Anitin Panes Especiales], el meu entrenador Jordi Pacual Sales [@jorditri84], Global IHG Entrenadors [@global.ihc], i en força Carlos Iborra [@iborra.carlos]. Sense tots ells, no seria possible aconseguir aquestos resultats.

P.- En algunes ocasions, al teu perfil personal de Facebook has comentat que totes aquestes participacions te servixen d’entrenament de cara a la Marató de Valencia? Però, què esperes aconseguir en ella?

R.- A cada any que he participat en la Marató de València, m’he marcat diferents objectius. Enguany, la meua intenció és fer la marca mínima per a poder participar al Campionat d’Espanya, açò és, aconseguir acabar-la per baix de 2h:45m.

Construcciones y Reformas Loren Monzó

P.- Quantes curses has fet enguany? T’han respectat les lesions?

R.- Enguany he completat el Circuit Ribera del Xúquer, per recolzar al meu equip Anitin Team, aconseguint un 6é lloc a la classificació general i un 4rt per equips. En quan a les lesions, fins el moment (i que així continue), m’han respectat. Estic en molt bones mans a la clínica de Global amb l’atenció d’Arcadi Mompó [@arcadimompo].

vitor-corrent-en-alzira
Víctor pels carrers d’Alzira durant la cursa.

P.- Ha sigut una sorpresa per a tu arribar al punt de guanyar carreres a la classificació general, tenint en compte que abans ho feies a la categoria junior i la general es resistia? 

R.- Pot pareixer un topic el que vaig a dir, però està clar que aconseguir victòries és fruït de l’esforç. És prou important tindre molta constància i ser capaç d’aguantar molt de sacrifici. Entrene tots els dies per aconseguir millorar i arribar a allò que em propose, per suposat, amb l’ajuda de molta gent, com ja he dit abans.

P.- Penses continuar participant a les curses populars, o quin és realment el lloc on t’agradaria córrer de forma continuada? On te veus d’aci un o dos anys?

R.- Vaig començar a les curses populars, però en aquest tipus de proves no aconseguixes resultats homologats ni tampoc a nivell nacional. Enguany segurament competisca federat amb un equip de València. I si tot va bé podrem participar en algun campionat d’Espanya.

pollo a l'ast
El millor a l’ast, al Rostidor Alberic

“És un immens plaer veure als veïns i veïnes d’Alberic bolcats en donar suport als participants en la seua Volta a Peu.”

P.- I ja per concloure, és un orgull veure’t córrer a la nostra cursa local, la popular Carrera de la Mona. Pots contar-nos qué sents quan participes en ella? Canviaries alguna cosa que poguera millorar-la?

R.- La cursa d’Alberic és a l’igual que bonica, dura. Des de que practique atletisme, participe en la Volta a Peu del meu Poble, és una cita ineludible per a mi. És un immens plaer veure als veïns i veïnes d’Alberic bolcats en donar suport als participants. Passar per enmig de la nostra Muntanyeta te fa sentir una sensació indescriptible. En quan a millorar-la, per dir algo, perquè ja de per sí resulta difícil millorar algo que ja és bò, alternaria cada any en una part del poble, així que els participants conegueren totes les parts del nostre poble, que hi ha de molt boniques.

victor-corrent-en-una-cursa
Víctor corrent una de les curses del circuit.
Comenta desde Facebook
*