website security
Albericdigital és un portal-web on podràs trobar principalment notícies d’Albericperò també més temàtiques que siguen d’interés i/o ajuda per a les seues veïnes i veins. Va náixer a finals de l’any 2016, amb la intenció de ser, poc a poc, el portal web on tots els veïns del poble i rodalies pogueren informar-se d’allò més destacable que succeïx en Alberic, a més a més, de poder obrir una finestra a tots aquells/es il·lustres veïns/es que per algun motiu destaquen o són notícia. Actualment, Albericdigital treballa siguent un complement (digital) del que és el diari del poble per antonomasia, és dir, Alberic Informa. Els seus camins van units de la mà, per això trobareu practicament totes les notícies que aparéixen a l’espai web, uns dies després, plasmades a la revista.

Nota: este portal emmagatzema ‘cookies’ solament per a Google Analytics, per això ix el desplegable a l’inici de la web, però una vegada s’accepta ja no torna a mostrar-se.

Albericdigital es un portal web donde encontrarás principalmente noticias de Alberic, aunque también noticias, avisos o entrevistas de diversas temáticas que puedan ser de interés para l@s vecin@s de la población. Nació a finales de 2016, con la intención de ser el sitio web donde tod@s l@s vecin@s de Alberic, y cercanías, pudiesen informarse de lo más destacable que sucede en la localidad, aunque también con la intención de poder abrir una ventada o ser un altavoz de tod@s aquell@s ilustres vecin@s que por cualquier motivo destaquen en aquello que realizan o que sean noticia. Actualmente, Albericdigital trabaja siendo un complemento (digital) de lo que es el diario del pueblo por antonomasia, es decir, Alberic Informa. Sus caminos van de la mano, por eso encontraréis practicamente todas las noticias que aparecen en este portal, unos días después, maquetadas en la revista. 

Nota: este sitio web almacena las ‘cookies’ de sus visitantes solamente debido a que el script de Google Analytics necesita las mismas para elaborar sus datos de visitas, por esto aparece el desplegable al inicio de la web en su primera visita, pero toda vez que se hayan aceptado, no vuelve a mostrarse este mensaje.